2020. április 15., szerda

Új magyar könyves meglepetésdoboz! - BiblioBox

Sziasztok!:)
Ma egy új, magyar könyves meglepetésdobozt szeretnék bemutatni nektek, amely nem más, mint az Ajándékdoboz.store kínálatából a BiblioBox.

Mit is kell tudni erről a dobozról?

- Mi az a BiblioBox?
Magyarország legújabb havonta megjelenő könyvesdoboza. Telis-tele a legújabb regényekkel és egyedi, kézműves tárgyakkal, nasikkal, valamint könyvekhez kapcsolódó kiegészítőkkel.

- Mi található a dobozban?
Egy, a témához kapcsolódó könyv és 3-5 ajándék, ami a könyvekhez kapcsolódik vagy szintén a témához. Csak sejtheted a téma alapján, hogy mi lesz benne, viszont biztosra nem tudhatod. Ez az igazi meglepetés.

Saját kép - D's heaven of books

Jelenleg a márciusi BiblioBox-ot szeretném bemutatni nektek, amelynek témája a Fantasy világok volt. A doboz tartalma:

- Yamuna – levendulaolajos fürdőbomba 




Én imádom a fürdőbombákat, így ennek az elemnek hihetetlenül örültem. Szeretek este lazítani egy kád forró vízben, és élvezni a fürdőbomba pezsgését.

- Felix Felicis, Harry Potter világának bájitala által inspirált vadcseresznyés tea



Imádom a teákat és a Harry Pottert, ez a kombó pedig elég ütősnek ígérkezik. Szerintem ez egy olyan termék, amellyel nem igen lehet mellényúlni, a tea szerelmesei garantáltan imádni fogják, a HP vonatkozás miatt pedig különösen kedves a szívemnek.

- Haribo gumimaci 




Az örök klasszikus, amelyet én speciel imádok. Az biztos, hogy nálam nem lesz hosszú életű, hiszen imádok nassolni.

- Kézzel készült, egyedi könyvtasi, több féle mintájú és színű újrahasznosított textilből



Imádom! Hihetetlenül puha, nagyon jó anyaga van, és rendkívül praktikus is. Én az utazásaim során mindig könyvtasikba rejtem a könyveimet, így nálam ez az elem is telitalálat. Plusz pont az újrahasznosított textil! :)

- Jess Rothenberg: The Kingdom. Boldogan amíg meg nem… című könyve



A doboz sztárja egyértelműen a könyv, amely most Jess Rothenberg regényét rejtette. Szerintem nagyon jól választottak, a történet kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. Ide be is másolom nektek a fülszövegét:
Üdvözlünk a Királyságban… ahol a „Boldogan, amíg meg nem…” nemcsak ígéret, hanem szabály is.
A Királyság(TM), mely úgy ragyog fel a bejárata után, mint a gyémántok, egy magával ragadó fantáziapark, ahol a vendégek virtuális sárkányokkal, óriásként a magasba törő kastélyokkal és biotech, a valóságban már kihalt fajokkal találkozhatnak.
Ana a hét Káprázat – gyönyörű hercegnők, akiket arra terveztek meg, hogy valóra váltsák az álmokat – egyike. Azonban amikor Ana találkozik a park egyik dolgozójával, Owennel, olyan érzelmek ragadják magukkal, amik nincsenek belé programozva, mint például a szerelem… az első szerelem.
A tündérmese hamar rémálommá torzul, amikor Anát gyanúsítják Owen meggyilkolásával, és kezdetét veszi az évszázad tárgyalása. Bírósági vallomások, interjúk és Ana emléke során megismerünk egy történetet szerelemről, hazugságokról és kegyetlenségről – és arról, hogy mit is jelent valójában embernek lenni.
- The Kingdom idézettel ellátott könyvjelző


 

A könyvhöz egy szép könyvjelző is dukál egy, a regényben is szereplő idézettel ellátva.

- 10% kedvezményt biztosító kupon



A doboz még rejtett egy 10% kedvezményre jogosító kupont is, amelyet a webshopban akár több termékre is fel lehet használni, de csak egyszeri vásárlásra jogosít.

Ezeket rejtette tehát a BiblioBox márciusi doboza. Én nagyon elégedett vagyok a benne lévő termékek minőségével, mindegyik elem közel áll hozzám. Külön öröm számomra, hogy nem papír holmikkal volt tele, hanem tényleg hasznos dolgokkal, hiszen a tea, a gumicukor, a fürdőbomba és a könyvtasi szerintem mind olyan elemek, amelyek nagyon praktikusak és igazából mindenki örülne nekik.

Saját kép - D's Heaven Of Books

Nektek hogy tetszett a márciusi doboz? Melyik volt a kedvenc elemetek?:)

A dobozt nagyon szépen köszönöm az Ajándékdoboz.store csapatának!:)

A májusi dobozról pedig egy kis ízelítő:
Májusi téma: BAJKEVERŐK
Ez a regény egy távoli, egzotikus országba repít el minket, ahol egy olyan fiatal lány életének és kalandjainak lehetünk szemtanúi, aki igazi bajkeverőnek számít a környezetében. Hősnőnk  éles eszű lázadó, akinek meg kell küzdenie saját, fájdalmas traumáival.  Kalandokból, szerelemből, drámából és izgalomból most sem lesz hiány, ha szereted a csavaros, izgalmas, több szemszögből elmesélt, fajsúlyos történeteket ez a könyv biztosan a szívedbe lopja majd magát. Ismerj meg egy másik kultúrát, merülj el a történetben, élvezd ki a csavarokat!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor az alábbi linkre kattintva megrendelheted a dobozt: LINK a dobozhoz.

Köszönöm, hogy velem tartottatok,
Dorka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése